Sporten bij D&G Fysiotherapie

Voor gebruik van de strippenkaart gelden de volgende voorwaarden.

Strippenkaart
U kunt met of zonder begeleiding bij ons sporten. Tevens kunt u kiezen voor een sportsessie in groepsverband of individueel. Neem de strippenkaart altijd mee wanneer u komt sporten en laat deze afstempelen door één van de medewerkers. De kaart is niet op naam, dus kan ook gebruikt worden door iemand uit het gezin, familie of door vrienden. 

Oefenruimte
De strippenkaart verschaft alleen toegang tot de oefenzaal.
Patiënten die op het moment dat u komt sporten een behandeling krijgen van hun fysiotherapeut, hebben voorrang op apparatuur, oefenruimte en -materiaal.
Er mag van alle oefenmaterialen gebruik gemaakt worden, mits dit ook weer netjes opgeruimd wordt. 

Medesporters
Wij vragen u rekening te houden met uw medesporters. Bij drukte in de zaal kan het zijn dat u even moet wachten voor het gebruik van een oefenapparaat.

Aanmelden
Als u wilt komen sporten begeleid of individueel , dient u zich aan te melden voor de sportgroepen. Ook voor privé begeleiding dient u een afspraak te maken met uw fysiotherapeut. Wij vragen u als u verhinderd bent u af te melden.

Kleding  
Draag in de oefenzaal alleen schoenen die binnen gedragen worden, zoals sportschoenen. Er is geen kleedruimte aanwezig. 

Prijzen
Trainingsstrippenkaart10 strippen  € 15,00 Groepsverband of individueel zonder begeleiding  1 strip.In groepsverband met begeleiding 3 strippenU kunt de strippenkaart ook aanschaffen met de Meedoenregeling.

Tijden*
Van maandag tot en met vrijdag kan men induvidueel sporten zonder begeleiding van 14.00 tot 15.00 en van 15.00 tot 16.00. U dient vooraf te reserveren. Op dinsdag is er van 10.00 tot 11.00 een sportgroep met begeleiding. Op vrijdag is er een vrouwensportgroep van 10.00 tot 11.00 met begeleiding. 

* Deze tijden wijken mogelijk af in vakanties en tijdens feestdag. D&G Fysiotherapie is niet aansprakelijk voor schade, letsel of diefstal. Wij behouden het recht tot prijs- en tijdswijzigingen van de strippenkaart.

Neem contact op of maak een afspraak:

D&G Fysiotherapie
Verdiplein 88-90
5049NP Tilburg
013-4553092
contact@dg-fysiotherapie.nl

Zorgmail
dengfysiotherapie@zorgmail.nl

Zorgdomein
U kunt ons vinden onder D&G Fysiotherapie